Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Panimo katkaisi asiakkuuden natsikyltin kiinnittäneen lappilalaisbaarin kanssa – "Meillä on erilainen näkemys lauseesta"

Tankki-baarin seinässä oleva Arbeit macht frei -kyltti ei Sinebrychoffin viestintä- ja vastuullisuusjohtajan Marja-Liisa Weckströmin mukaan vastaa yrityksen arvoja. Kuva: Ville Hakala

Sinebrychoffin panimo katkaisi maanantaina asiakkuuden Kärkölän Lappilassa sijaitsevan kyläkapakan kanssa. Tankki-baarin oven ja sen yläpuolella olevan kyltin ylle ilmestyi hiljattain Arbeit macht frei -kyltti, joka ei Sinebrychoffin viestintä- ja vastuullisuusjohtajan Marja-Liisa Weckströmin mukaan vastaa yrityksen arvoja.

– Saimme tiedon kyltistä torstaina Twitterin kautta. Kävimme perjantaina paikan päällä toteamassa tilanteen ja keskustelemassa asiasta yrittäjän kanssa, Weckström sanoo.

Panimo antoi yrittäjälle aikaa viikonlopun yli poistaa kyltti. Yrittäjän mielestä kyltissä ei kuitenkaan ollut mitään arveluttavaa ja hän kieltäytyi poistamasta sitä.

– Meillä on erilainen näkemys lauseesta. Emme jatka yhteistyötä. Ehkä hän löytää jonkun toisen panimon yhteistyökumppanikseen, Weckström sanoo.

Lue myös: Reisitaskuhousut ja näkyvät tatuoinnit kielletty – uutuusbaarin ilmoittama tiukka pukukoodi hämmensi lahtelaisia, näin ketju kommentoi asiaa
Heidi Malin
heidi.malin@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi