Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Postin lakko: Postin jakelussa olevat ESS:n tilaajat voivat hakea paperilehden kolmesta paikasta, digilehti luettavissa Mediatunnuksilla

Postin jakelussa olevia lehtiä ei Päijät-Hämeessä jaeta Postin lakon aikana, mutta Etelä-Suomen Sanomat jaetaan normaalisti Esa Jakeluiden alueella.

Postin jakelussa ESS on arkisin vajaassa 1 700 tilauksessa levikkialueen reunamilla. Kokonaan postin jakelussa ESS on 246 taloudessa esimerkiksi Asikkalassa, Heinolassa ja Hartolassa.

Postin jakelussa olevat ESS:n asiakkaat voivat noutaa paperilehden Mediakulmasta Hämeenkadulta Lahdesta, Itä-Hämeen tiloista Heinolan Kirkkokadulta tai Kanavan Kotileipomon tiloista Vääksyn Aleksintieltä.

Asiakkaat pääsevät lukemaan digilehteä normaalisti Mediatunnuksillaan. Digilehteen pääset tästä.

Jos olet ESS:n tilaaja, mutta et ole vielä luonut Mediatunnuksia, pääset luomaan tunnukset helposti tästä.

Niille asiakkaille, joille paperilehteä ei voida jakaa, annetaan hyvitys.

Lisää maksuaikaa ESS:n tilauslaskuihin

ESS:n tilauslaskut lähtevät normaalisti, mutta niihin lisätään maksuaikaa. Pidempi eräpäivä ei lykkää seuraavan laskutuskauden alkamista, joten eräpäivien välit saattavat olla normaalista rytmistä poikkeavat useassa erässä maksavilla asiakkailla.

Myös Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä pidentää laskujen maksuaikaa pidennetään lakon ajaksi. Laskuihin tulee ilmoitus, että maksuaikaa pidennetään postialan lakon vuoksi 14 päivällä alkuperäisestä, laskulla olevasta eräpäivästä. Asiakkaille ei aiheudu tästä ylimääräisiä kuluja, eivätkä he saa maksumuistutuksia kun noudattavat maksamisesta annettuja ohjeita. Maksuajan pidennys ei koske aiemmin lähetettyjä laskuja. Yhtymän laskujen maksuaika on normaalisti 21 päivää. Maksuaikaa lisättiin kahdesta kolmeen viikkoon viime toukokuussa.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä aikoo myös varmistaa, että asiakkaat saavat kiireelliset kutsut lakon aikana tehtäviin hoitoihin tai tutkimuksiin. Yhtymä ottaa kirjeen lisäksi yhteyttä asiakkaisiin puhelimitse, jossa annetaan myös tarvittavat ohjeet hoitoon tai tutkimukseen valmistautumisesta.

Terhi Säynäjärvi
terhi.saynajarvi@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi