Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Haluaisitko katsomaan salibandya? Lahden pääkirjastosta voi nyt lainata LASBin kausikortin

Kortteja saa lainaksi pääkirjaston aikuisten alueen asiakaspalvelusta. Kuva: Mirja Hussain

Lahden pääkirjastossa on lainattavissa kaksi salibandyseura LASBin kausikorttia. Yhdellä kirjastokortilla voi lainata yhden kausikortin viikoksi kerrallaan. Kortit lainataan pääkirjaston aikuisten alueen asiakaspalvelusta.

Idea kausikorttien lainaamisesta kirjastosta on levinnyt eri puolille Suomea. Se sai alkunsa Helsingistä, jossa Töölön kirjastosta on voinut lainata paikallisen koripallojoukkueen kausikortteja.

Lahdessa LASB ehti ensin ja Lahden kaupunginorkesterin kanssa suunnitellaan vastaavaa toimintaa.

– On hienoa, että Lahden kaupunginkirjasto on ollut aktiivinen asiassa, ja olemme todella ylpeitä, että saamme olla tässä mukana.

Kaikilla ihmisillä ei ole välttämättä mahdollisuutta osallistua maksullisiin ottelutapahtumiimme. Myös heille, jotka eivät ole koskaan käyneet salibandyottelussa, tämä on helppo tapa tutustua vauhdikkaaseen lajiin, sanoo LASBin puheenjohtaja Maarit Rajamäki-Kivi tiedotteessa.

Kausikorttien lainaustoimintaa on tarkoitus laajentaa myös Hollolan ja Lammin kirjastoihin. Kirjaston kautta lainattavat kausikortit ovat kaikkien kirjaston asiakkaiden lainattavissa.

– Kirjaston tehtävänä on edistää aktiivista kansalaisuutta, ja koemme kausikorttien lainaamisen tukevan toiminta-ajatustamme hyvin, sanoo kirjaston mediakasvatus- ja musiikkipalveluiden palvelupäällikkö Salla Palmi-Felin tiedotteessa.

Nina Räty
nina.raty@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi