Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Sporttiravintola Seipään tiloihin avautuu uusi livemusiikkia tarjoava pubi

Sporttiravintola Seiväs sulki ovensa kesäkuussa 2018. Kuva: Sami Kuusivirta

Lahden ravintola- ja baarikenttä täydentyy, kun The Old Irish Pub avaa ovensa Vapaudenkatu 16:n toisessa kerroksessa, vanhan Sporttiravintola Seipään tiloissa.

Yrityksen sosiaalisen median spesialistin Pinja Kakkurin mukaan avajaisia vietetään vuodenvaihteessa, mutta tarkkaa päivämäärää ei ole vielä lyöty lukkoon. Puhutaan kuitenkin kuluvan vuoden lopusta tai tulevan vuoden alusta.

– Lahti osoittautui paikaksi, joka yrityksen perustajien mukaan olisi pubin konseptille ja ideoille ideaali paikka, Kakkuri kertoo.

The Old Irish Pub tarjoilee lahtelaisille muun muassa livemusiikkia, ja yrityksen verkkosivujen mukaan artisteja lennätetään Suomeen viikoittain "Irlannista, Englannista ja muualta maailmasta". Pubissa voi myös seurata esimerkiksi suurimpia urheilutapahtumia. Pubejaan yritys kuvailee verkkosivuillaan kodikkaiksi.

Ensimmäinen ketjun pubi avattiin Tanskassa vuonna 2013. Tämän jälkeen The Old Irish Pub on levittäytynyt myös Norjaan ja nyt Suomeen avataan yhteensä neljä uutta pubia. Lahden lisäksi toimipaikat avataan Tampereella, Vaasassa ja Turussa.

Sohvi Auvinen
sohvi.auvinen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi