Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Meidän juttu: OAJ Päijät-Hämeen alueyhdistys paneutui työhyvinvointiin monelta kantilta

Maailman Opettajien Päivää vietettiin 5.10. OAJ Päijät-Hämeen alueyhdistys juhlisti päivää kutsumalla päijäthämäläisiä kouluvaikuttajia perinteiselle MOP-lounaalle, jossa keskusteltiin etenkin opettajien työhyvinvoinnista.

OAJ on tänä vuonna mukana Nenäpäivä-keräyksessä, joten illalla järjestettiin jäsenille Wanhalla Walimolla suuret Nenä-Jamit. Vierailta kerätty osallistumismaksu ohjattiin suoraan hyväntekeväisyyteen, ja opettajien yhteinen panos oli lähes 1 000 euroa. Illan pääesiintyjänä puhui Kummeleista tuttu Olli Keskinen ja aiheena oli Parempi työpäivä. Esitys oli hauska ja räväkkä muistutus siitä, että hyvinvointia työyhteisössä lisää myös se, ettei energiaa käytetä turhiin asioihin. Opettajia juhlittiin nauttimalla illallinen sekä lopuksi jorailemalla bändin tahtiin.

OAJ panostaa tänä vuonna työhyvinvointiin ja siksi aihetta nostetaan esiin kaikessa toiminnassa. Myös yhdessä syöminen ja rentoutuminen ovat hyvää oloa lisääviä asioita, joten juhlamme tavoitti monta tavoitetta kerralla.

Anna Muikku
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi