Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Tokmanni avaa uudistettuna Hollolassa – yllätysämpäreitä jaossa

Hollolan Tokmanni saa sähköä omista aurinkokopaneeleistaan. Kuva: Solarigo

Tokmanni avautuu laajennettuna ja uudistettuna Hollolassa torstaina 17. lokakuuta kello 8. Yritys lupaa tiedotteessaan, että uudistusten ja laajennusten myötä asiointikokemus kohenee ja myymälöiden tuotevalikoimat kasvavat merkittävästi.

Hollolan Tokmannilla on myynnissä aiempaa enemmän pukeutumisen tuotteita ja runsaampi valikoima kodin ja sisustuksen, vapaa-ajan, kauneuden, terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita. Valikoimissa on kattavasti myös kuivaelintarvikkeita, sesonkituotteita sekä kodintekniikan ja viihteen tuotteita.

Uutta Hollolan Tokmannilla on asiakkaiden käyttöön tarkoitettu pienenelektroniikkaromun kierrätyspiste.

Hollolan myymälän pinta-ala on kasvanut noin 3 100 neliömetristä noin 4 400 neliömetriin. Myös puutarhamyymälä on laajentunut huomattavasti.

– Uudistuksia on tehty erityisesti asiakkaidemme toiveiden perusteella, Tokmannin myynti- ja markkinointijohtaja Mathias Kivikoski kertoo.

Hollolan Tokmannin ilmanvaihdossa, jäähdytyksessä ja valaistuksessa hyödynnetään aurinkoenergiaa. Myymälän katolle on hiljattain asennettu 504 aurinkopaneelia, jotka tuottavat sähköä arviolta noin 114 MWh vuodessa. Ennuste vastaa noin 57 pienen kerrostaloasunnon vuosittaista sähkökulutusta. Aurinkovoimalan tuottaman sähkön arvioidaan kattavan noin 10–15 prosenttia myymälän vuosittaisesta kokonaissähkönkulutuksesta.

Myymälän avajaisissa asiakkaille jaetaan yllätysämpäreitä tuotelahjoineen, joita tiedotteessa kuvaillaan maankuuluiksi. Hollolassa yllätysämpäreitä on jaossa 700.

Anne Honkanen
anne.honkanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi