Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Potkulautahäirikkö raivosi lahtelaisella huoltoasemalla - repi baarin ja omakotitalon pihasta kukka-asetelmia ja johtoja

Kuva: Kaisa Rautaheimo

Noin 28-vuotias mies häiriköi tiistaina aamulla Lahden Vanhanradankadun huoltoasemalla. Paikalle hälytetty Hämeen poliisin partio löysi tuntomerkkeihin sopivan miehen huoltoaseman lähistöltä, omakotitalon pihasta.

Mies oli liikkeellä varastetulla potkulaudalla. Tämän lisäksi hänen hallustaan löytyi huumausaineiksi luokiteltavia lääkkeitä.

Hätäkeskus oli saanut myös kaksi muuta ilmoitusta riehuneesta miehestä, joka oli sotkenut Kerintiellä ja Maisterintiellä. Partiolle selvisi, että mies oli sama kaveri, jonka he olivat jo ottaneet kiinni huoltoaseman häiriköinnistä.

Mies oli sotkenut oikein urakalla paikkoja myös Kerintien baarin lähistöllä. Hän oli muun muassa repinyt kukka-asetelmia, johtoja ja kaiuttimia sekä raivonnut roska-astioille ja baarin ulkokalusteille.

Maisterinkadulla sijaitsevan omakotitalon pihasta mies oli repinyt kukkatelineitä ja sähköjohtoja. Pihasta löytyi myös anastetuksi epäilty maastopyörä. Poliisi otti miehen kiinni ja tutkii tapahtumia varkauksina, vahingontekoina ja huumausaineen käyttörikoksena.

Juttua päivitetty kello 10.13.

Heidi Nikunen
heidi.nikunen@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi