Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Milla Bruneaun valinta ei saanut kaikkien siunausta – näin valintaa kommentoidaan verkossa

Lahden kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Milla Bruneau (kok.) aloittaa uudessa työssään ensi maanantaina. Kuva: Katja Luoma

Milla Bruneau (kok.) valittiin perjantaina Lahden ympäristöpääkaupunkihankkeen johtoon. Hän aloittaa työssään maanantaina 16. syyskuuta.

Lahden kaupunginjohtaja Pekka Timonen ehti jo nimetä Bruneaun tehtävään elokuun puolivälissä. Nimitystä kuitenkin seurasi poliittinen myrsky ja Timonen peruutti Bruneaun valinnan ja pesti laitettiin julkiseen hakuun elokuun loppupuolella.

Näin Bruneaun virallista valintaa tehtävään kommentoitiin ESS.fi-verkkosivuilla:
 

Just joo! Mitkähän oli perusteet? Oliko perusteina medianomin koulutus vai kokemus BB-ohjelman tuottamisesta? Mikä oli muuten valinnassa mukana ollut konsulttiyritys?
TeppoTulppu

Sisäpiirin Hillotolppa jälleen lahtelaisten maksettavaksi, ei kiitos.
Bewerly Hills

Piiri pieni pyörii, ketkäs siinä hyörii.
Takaperä

Surkuhupaisan näytelmän surkuhupaisa loppu. Onko vielä joku, joka uskoo virkamiesten ja -naisten puolueettomuuteen ja virkavastuuseen?? Lahdella ei onneksi ole mitään suurempia ongelmia, kuten n. 40 miljoonan vaje, korkealla oleva ja pysyvä työttömyys, asukkaiden väestörakenteen nopea vanheneminen, nuorten karkaaminen pääkaupunkiseudulle,, uusien ja menestyvien yritysten saaminen, sisäiseltä korruptiolta näyttävä toimien täyttäminen. No, onneksi meillä on joukko fiksuja päättäjiä, jotka jaksavat pyytettömästi uurastaa omien etujen saalistamiseen, kun muutoin olisi ehkä uhkana kortistoon meno… Saas nähdä, kuinka hyvin tämä(kin) suhmurointi pysyy äänestäjien muistissa kuntavaaleihin 2021 asti…
Lupus lupus

Lopputuloshan tiedettiin jo kun koko suhmurointia aloiteltiin!
RexDurio

Hienoa, että selkeästi paras, vahvat yritysjohtamisen näytötkin omaava hakija uskallettiin valita pienen äänekkään populistijoukon ärhentelystä huolimatta.
Hyvä_Lahti

Sopivin valittiin ja se on hieno asia. Tässähän haettiin nimenomaan kokenutta johtajaa eikä ympäristöasiantuntijaa.
Junttila

Tämän haku prosessin alussa sanoin, että teatteria koko prosessi ja niinhän se oli. Milla oli jo valittu, mutta valittajien takia julkinenhaku tehtiin ja tulos on sama.
pedro

Paras valittiin, pulinat pois!
Tattia

Aika näyttää, tulos ratkaisee. Hakuprosessi ja valinta eivät näytä reiluilta. Toivottavasti joku haluaa valittaa, niin saadaan lisää väriä prosessiin.
metelinmäki

Valinta on tehty, itkut sikseen ja hommiin.
Jofa

Voi, voi teitä puoluepoliitikkoja. Kyllä korpeaa teidän leikkinne meidän rahoilla.
Skalpelli

Vai tällaisen leiman sai tämä hanke. Äärimmäisen noloa. Mutta on tämä mielenkiintoinen case kokonaisuudessaan. Toivotaan, että kuntalaiset herää ja muistavat. Ai niin, nyt ollaan Lahessa…sori siitä.
JustineA

Onnea valinnalle mutta koko Green Capital hanke törkeää rahantuhlausta kaupungin taloustilanteeseen suhteutettuna. Vihreää sokeutta.
Anakonda

Sohvi Auvinen
sohvi.auvinen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi