Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Kauppakeskus Triossa esitellään tänään Lahden koulutustarjontaa ja työmahdollisuuksia

Ohjaamo Lahti tarjoaa maksutonta ohjausta opiskeluun ja työllistymiseen alle 30-vuotiaille. Arkistokuva. Kuva: Pirjo Kamppila

Lahdessa järjestetään opiskeluinfoihin, työnantajatapaamisiin ja ohjauspalveluihin keskittyvä pop up -tapahtuma Kauppakeskus Triossa keskiviikkona 4.9. Kaupungin tiedotteen mukaan tapahtumassa pääsee tutustumaan Lahden seudun koulutus- ja työllisyystoimijoiden esittelemään tarjontaan kello 13–15.

Koulutusvaihtoehtojaan esittelevät ainakin Koulutuskeskus Salpaus ja Lahden ammattikorkeakoulu. Lisäksi paikan päällä saa tietoja avoimista yliopisto- ja ammattikorkeakouluopinnoista.

Muutamat henkilöstöpalvelualan yritykset kertovat tapahtumassa ajankohtaisesta työtarjonnastaan, kuten teollisuuden tuotantotöistä sekä asiantuntija- ja päällikkötehtävistä. Tapahtumassa voi myös tutustua matalan kynnyksen palvelupisteisiin, joita ovat nuorten Ohjaamo ja yli 30-vuotiaille tarkoitettu Vauhdittamo.

– Jos syksyn toiveissa on opiskelua vapaa-ajalla tai päätoimisesti tai työmahdollisuudet kiinnostavat, niin kannattaa ehdottomasti tulla katsastamaan tarjontaa Trioon. Vaihtoehtoja löytyy moneen tarpeeseen ja kaiken ikäisille, joten tule paikalle innostumaan mahdollisuuksista, sanoo Ohjaamo Lahden koordinaattori Noora Häyhä tiedotteessa.

Kehityspäällikkö Henna Eskonsipo-Bradshawin mukaan erilaisten koulutuspolkujen takaaminen ja koulutusorganisaatioden välisten kumppanuuksien tukeminen on osa Lahden kaupungin strategisia tavoitteita.

– Tapahtuma on hieno osoitus siitä, miten koulutustoimijoiden verkostot toimivat. Yhteisesti tekemällä tuomme koulutustarjontaa lähemmäs asukkaita, hän kertoo tiedotteessa.

Innostu! Opiskele! Työllisty! -teemaisen pop up -tapahtuman järjestävät Ohjaamo Lahti ja Vauhdittamo yhdessä alueen toimijoiden ja oppilaitosten kanssa. Tapahtuma pidetään Kauppakeskus Trion Päijänneaukiolla, Espresso Housen lähellä.

Lue myös: Lamkin tukipalvelut keskitettiin LUT-yliopistoon: palvelut pysyvät Lahdessa
 
Oskari Valtonen
oskari.valtonen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi