Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Lisäpaikkoja järjestyi suosittuun illallinen taivasalla -tapahtumaan

Suosittuun Illallinen Suomen taivaan alla – Lahdessa -tapahtumaan on saatu lisäpaikkoja. Kuva on aiemmasta tapahtumasta. Kuva: Sami Kuusivirta

Suosittuun Illallinen Suomen taivaan alla – Lahdessa -tapahtumaan on lisätty paikkoja. Tapahtuman järjestäjä kertoo tiedotteessaan, että tapahtumaan on saatu 32 lisäpaikkaa eli yhteensä neljä pöytää.

Pöytäpaikat jaetaan arpomalla. Arvontaan voi osallistua tapahtuman järjestäjän Lahti Cityn Facebook-sivulla. Osallistumisaikaa on maanantaihin 2. syyskuuta kello 12 asti. Lisätietoja tapahtumasta löytyy tapahtuman nettisivuilta ja arvonnasta Lahti Cityn Facebook-sivulta.

Järjestäjä kertoo, että tapahtuma yllätti heidät suosiollaan. Kun tapahtuman paikat tulivat jakoon alkuviikosta, ne täyttyivät parissa minuutissa.

Illallinen taivasalla -tapahtuma järjestetään perjantaina 6. syyskuuta kello 18–21 Väinö Hovilan puistotiellä, kirkkopuistossa. Paikalle katetaan noin 200 metriä pitkä pöytärivistö. Puistotie sijaitsee Kirkkokadun ja Päijänteenkadun välissä, samansuuntaisesti niiden kanssa, Lahden Ristinkirkon ja Yhteiskoulun alapuolella sijaitsevalla puistoalueella.

Järjestäjät vastaavat pöytien, penkkien ja pöytäliinojen toimittamisesta ja osallistujat tuovat omat ruoat, juomat, somisteet ja mielellään myös led-valoja. Tapahtuma on ilmainen.

Lisäksi kirkkopuistossa illallisvieraita ja muuta yleisöä viihdyttää Kultaisen harmonikan mestari Jarno Kuusisto. Myös Malskin rakennuksen vaiheita pääsee seuraamaan kuvaesityksenä Päijänteenkadun läheisyydessä.

Tapahtuma on osa Lahti Fringe Festivalia.

Ennen illallistapahtumaa puistotiellä järjestetään haravointitalkoot torstaina 5. syyskuuta kello 18–20.

Lue myös: Suojeltu Jaakkolan tila tuli uudelleen myyntiin – huutokauppa on nyt auki
Anne Honkanen
anne.honkanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi