Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Päijät-Hämeen yhdistyksille julkaistiin oma yhteistyöhön keskittyvä nettiportaali

Kuvituskuva. Kuva: Katja Luoma

Päijät-Hämeen hyvinvointipalveluiden kehitysyhdistys julkaisi torstaina yhdistysten yhteydenpitoon tarkoitetun Päijäthämäläiset.fi -portaalin.

Nettiportaalissa alueen yhdistykset voivat esitellä toimintaansa, ilmoittaa avoimista työ- ja harjoittelupaikoista sekä markkinoida erilaisia tapahtumia, hankkeita ja vuokrattavia toimitiloja. Portaaliin voi myös tuottaa uutisia ja blogitekstejä. Hyvinvointipalveluiden tiedotteen mukaan palvelusta saatava hyöty kasvaa, kun portaali tukee toimijoiden välistä yhteistyötä ja kokoaa kaiken yhteen osoitteeseen.

Päijäthämäläiset.fi-portaaliin voivat rekisteröityä hyvinvointia edistävät yhdistykset, järjestöt, liitot, aktiiviset kansalaistoimijat ja ei-kaupalliset toimijat. Myös kuntien ja seurakuntien rekisteröityminen toimijoiksi on mahdollista.

Portaalin käyttäminen on yhdistyksille ja seuroille maksutonta. Alustan kautta ei voi kuitenkaan välittää maksullisia palveluita.

Jo ennen portaalin julkaisemista siihen oli liittynyt yli 140 yhdistystä tai seuraa Päijät-Hämeestä. Vastaanotto on ollut tiedotteen mukaan hyvää.

Sivustoa ylläpitää PalveluSantrasta tunnettu Päijät-Hämeen Hyvinvointipalvelujen kehitys ry, jonka lisäksi Yhteinen Päijät-Häme -hanke on osallistunut portaalin toteuttamiseen. Portaali on rahoitettu maakunnan ja kuntien kehittämisrahalla. Kustannusarvio on 20 000 euroa.

Päijäthämäläiset.fi on myös osa valtakunnallista STEA:n Toimeksi.fi-verkostoa, johon kuuluu 12 alueellista portaalia. Kyseisen verkoston kautta paikallinen toimija voi halutessaan tiedottaa tapahtumistaan valtakunnallisesti.

Lue myös: Meriopas.fi on uusi karttapalvelu merellä liikkujille
 
Oskari Valtonen
oskari.valtonen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi