Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudella kaudella mukana kaksi lahtelaista osallistujaa

Kuva: Colourbox.com

Ensi tiistaina alkavalla kuudennella Ensitreffit alttarilla -kaudella mukana puolisonhankinnassa ovat myös lahtelaiset englanninopettaja Olli, 32, ja insinööri Katja, 28.

Lahtelainen Katja osallistuu Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudelle kaudelle. Kuva: MTV

Rauhallinen ja älykäs Katja viettää vapaa-aikaansa kavereidensa kanssa, mutta viihtyy myös yksin. Hän pitää lukemisesta ja matkustelusta. Katja on opiskellut ulkomailla ja suorittanut maisterintutkintonsa Englannissa.

Katjalle tärkeitä asioita ovat luonto, vihreät arvot, tieto ja tiede. Hän toivoo kumppanilta arvojensa ja kiinnostuksen kohteidensa jakamista ja hyviä keskusteluja.

Katja kertoo olevansa kumppanina kärsivällinen. Hän kuitenkin pelkää, että toinen osapuoli olettaa sen olevan kylmyyttä ja välinpitämättömyyttä. Todellisuudessa Katja on lämmin ihminen, joka puolustaa heikompiaan.

Toiveissa sitoutuminen yhteiseen tiimiin

Lahtelainen Olli viettää vapaa-ajallaan paljon aikaa kavereidensa kanssa. Kuva: MTV

Toinen lahtelaisosallistuja, Olli, on luonteeltaan herkkä ja utelias. Hän haluaa oppia uusia asioita ja on kiinnostunut erilaisista peleistä. Hän käy myös ahkerasti pubivisoissa kavereidensa kanssa. Ollin vapaa-aika meneekin pitkälti kavereiden kanssa. Lisäksi hän soittaa pianoa, lukee kirjoja ja hengailee Nuunuu-kissansa kanssa kotona.

Elämä ilman parisuhdetta on opettanut Ollille, että parisuhde on se mitä hän elämäänsä eniten kaipaa. Hän haluaa olla luotettava, huomioonottava ja hyväksyvä kumppani. Vahvuudekseen ja heikkoudekseen hän kertoo kiltteyden ja sen että hän ottaa mielellään toisen ihmisen tarpeet huomioon.

Olli toivoo parisuhteelta sitoutumista yhteiseen tiimiin ja avointa keskusteluyhteyttä.

Ohjelma alkaa AVA-kanavalla tiistaina 3.9. kello 21. Asiantuntijoina toimivat Elina Tanskanen, Marianna Stolbow ja Kari Kanala.

Heidi Malin
heidi.malin@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi