Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Lahden eteläisen kehätien työmaata pääsee tutkimaan opastetulla kiertoajelulla – "Ollaan tavattu työmaan aitojenkin sisällä uteliaita ihmisiä"

Lahden eteläisen kehätielle järjestetään kiertoajelu, joka tarjoaa kurkistuksen työmaalle.

Lahden eteläisen kehätien toteutuksesta sovittiin maaliskuussa 2017. Tältä kehätien työmaa näytti syksyllä 2018. Kuva: Sami Kuusivirta

Valtatie 12 Lahden eteläisen kehätien allianssikumppani Valtari järjestää lauantaina 31. elokuuta opastettuja kiertoajeluita rakenteilla olevan kehätien Lahden päähän.

Ajelut lähtevät Launeelta osoitteesta Apilakatu 7, joka on myös kierroksen päätepysäkki. Ajelu kestää noin 40 minuuttia, eikä sille tarvitse ilmoittautua erikseen.

Kierroksella kansalaiset pääsevät tutustumaan kehätiehen ja näkemään itse, miten rakennustyöt edistyvät. Kiertoajeluita järjestetään ensi viikon lauantaina kello kymmenestä iltapäivä kolmeen.

Opastettu kiertoajelu alkoi ja päättyi Apilakadulle. Kuva: Timo Filpus

Valtari-työmaan viestintävastaava Tarja Kojon mukaan ajatus bussikierrokseen lähti siitä, että monet lähialueiden asukkaat ja sivulliset ovat ilmaisseet kiinnostustaan työmaata kohtaan.

– Me ollaan tavattu asukastilaisuuksissa ja työmaan aitojenkin sisällä niin paljon uteliaita ihmisiä, että päätettiin tarjota tällainen pienkurkistus työmaalle, Kojo kertoo.

Lahden eteläisen kehätien hankkeen on tarkoitus parantaa liikenneturvallisuutta ja ohjata läpikulkuliikenne pois Lahden ja Hollolan keskusta-alueilta.

Veera Sinervo
veera.sinervo@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi