Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Lahtelainen Folks Hotels yhteistyöhön NHL-tähden vaatebrändin Billebeinon kanssa - "Tulee näkymään brändinä ympäri hotellia"

Vaatemerkki Billebeinon toinen perustaja on entinen NHL-pelaaja Ville Leino.

Lahtelainen Folks Hotels oy ja vaatebrändi Billebeino Clothing and Accessories oy ovat solmineet osakkuussopimuksen hotelliliiketoiminnasta.

Folks Hotelsin hotelliliiketoiminnan johtajan Aki Keskitalon mukaan Billebeino on mielenkiintoinen kumppani Folks Hotelsille brändäyksen ja lifestyle-elämäntavan näkökulmasta.

– Billebeinon tuotevalikoima hengittää samanlaista elämäntapaa, jota haluamme myös Folksin kautta vieraillemme välittää, Keskitalo sanoo.

Myös Billebeinossa ollaan yhteistyöstä innoissaan.

– Billebeino tulee näkymään brändinä ympäri hotellia muun muassa erilaisten sisustuselementtien muodossa. Kaikkia yhteistyön muotoja ei ole vielä päätetty, mutta ideoita on paljon, Billebeinon yrittäjä Ville Leino sanoo.

Folks Hotels avaa ensimmäisen lifestyle-hotellinsa Helsingin Vallilaan ensi kesänä. Tämän lisäksi Folks Hotels on sitoutunut Lahden Ranta-Kartanoon aikaisintaan vuonna 2022 valmistuvan Ranta-Kartano Urban Resortin hotelli- ja ravintolatoiminnan vetäjäksi. Ranta-Kartanon hotellihanke on tällä hetkellä kaavavaiheessa.

Folks Hotels on lahtelainen hotelleihin ja elämykselliseen asumiseen, kuten terveyteen, hyvinvointiin, energiseen elämäntyyliin ja kestävään kehitykseen erikoistunut yritys.

Billebeino puolestaan on entisen NHL-pelaajan Ville Leinon ja Juhani Putkosen perustama urheiluun, musiikkiin, taiteeseen ja kestävään kehitykseen keskittyvä vaatebrändi.

Lue myös: Oikea all star -ilta! Kiekkotähdet tekivät hyvää Lahdessa
Heidi Malin
heidi.malin@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi