Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Lahdessa järjestetään piknik-illallinen taivasalla syyskuun alussa

Kuva on otettu Lahden Taidelauantailta elokuussa 2017. Arkistokuva. Kuva: Sami Kuusivirta

Lahdessa järjestetään yhteinen piknik-illallinen Lahti Fringe Festivalin yhteydessä perjantaina 6.9., tiedottaa Lahden kaupunki. Illallinen nautitaan kelllo 18–21 Kirkkopuiston alareunaa mukailevalla Väinö Hovilan Puistotiellä, joka sijaitsee myös samansuuntaisesti Päijänteenkadun vieressä.

Iltaa varten kaupunkilaisille rakennetaan pitkä yhteinen illallispöytä valkoisilla liinoilla katettuna. Osallistujien täytyy pakata mukaan omat ruoat, juomat, astiat ja pöytäsomisteet.

Pöydät on numeroitu tänä vuonna, ja yksi varaaja voi varata vain yhden pöydän. Tiedotteessa kehotetaan varaamaan paikat heti niiden tullessa jakoon sunnuntaina 25.8., sillä ne voivat loppua nopeasti. Liput eivät maksa mitään. Yhteen pöytään mahtuu jopa kahdeksan henkeä.

Ulkoilmatilaisuudessa ei ole varsinaista pukukoodia, mutta paikalle kannattaa varata jotain lämmintä. Juhlavaan pukeutumiseen kehotetaan.

Suojautuminen sateen varalta suositeltavaa

Pöytiä ei ole suojattu sateelta, mutta Puistotien ylle kaartuvat puut voivat suojata niitä vähän. Mikäli ylle sattuu sadekuuro, oma sadesuoja pelastaa illan varmimmin.

Järjestäjät toivovat, että kaikki pöytäseurueet toisivat mukanaan omia patterikäyttöisiä led-kynttilöitä, -valaisimia ja ketjuja paloturvallista valaistusta varten.

Paikalle saapumista suositellaan jalan, julkisilla kulkuvälineillä tai polkupyörällä. Vieraiden oletetaan myös vievän roskat roskiksiin ja vastaavan siisteydestä. Alueella on järjestyksenvalvonta.

Tapahtuman yhteydessä on lisäksi mahdollisuus nähdä kuvakollaasi Malskin keskuksen edistymisestä ja Kannaksen lukion opiskelijoiden maalauksia työmaa-aidoissa.

Piknik-illallisen Lahden taivaan alla järjestävät Lahden kaupunki, Lahti City ry ja Yhteismaa ry. Tapahtuma on osa Lahti Fringe Festivalin ohjelmaa. Mukana tapahtuvassa ovat myös Inspis ry. Malskin rakennustiimi ja Tajumo-hanke.

Ilmoittautumisohjeet ja runsaasti lisätietoa illallisesta löytyy tapahtuman omilta nettisivuilta.

Oskari Valtonen
oskari.valtonen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi