Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Pelastuslaitos sammutti pieniä palopesäkkeitä Teivaanmäellä Lahdessa – palomestari muistuttaa: metsäpalovaroitus on yhä voimassa

Teivaanmäellä Lahdessa havaittiin maanantaina iltapäivällä pieni maastopalo. Päijät-Hämeen pelastuslaitos sai hälytyksen palosta hieman puoli viiden jälkeen iltapäivällä.

Tarkempi palopaikka oli Teivaan puistotiellä, noin 50 metriä entiseltä Teivaanmäen tanssilavalta Jalkarantaa kohti. Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen päivystävän palomestari Kari Sipilän mukaan pelastuslaitoksen henkilökunta löysi rinnemäisestä maastosta yhteensä kaksi pientä palopesäkettä. Pelastuslaitos sammutti molemmat pesäkkeet.

Sipilän mukaan pesäkkeet näyttivät ihmisen aiheuttamilta. Hämeen poliisin tilannekeskuksen mukaan paikalta oli tehty havainto mieshenkilöstä, mutta ketään ei ole otettu kiinni tapaukseen liittyen. Tulipalojen syyksi epäillään poliisin mukaan ilkivaltaa, mutta tapauksesta ei ole tehty rikosilmoitusta.

Sipilä muistuttaakin päijäthämäläisiä yhä voimassa olevasta metsäpalovaroituksesta, jonka aikana avotulen tekeminen on kiellettyä.

– Maasto on kuivaa, joten tulen kanssa leikkiminen on tähän aikaan erittäin vaarallista, Sipilä jatkaa.

Sohvi Auvinen
sohvi.auvinen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi