Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Neljä loukkaantui nelostien onnettomuudessa

Nelostiellä tapahtui torstaina iltapäivällä liikenneonnettomuus, jossa loukkaantui neljä ihmistä. Onnettomuus tapahtui Luhtikylän liittymän eteläpuolella Orimattilassa, pohjoiseen päin menevillä kaistoilla. Hätäkeskus sai illmoituksen onnettomuudesta kello 16.35.

Loukkaantuneet kuljetettiin sairaalahoitoon. Poliisilla ei ole tarkkaa tietoa loukkaantuneiden vammojen vakavuudesta.

Hämeen poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan, että auto oli ajautunut ulos tieltä ja törmännyt kallioon. Sen jälkeen tapahtui vielä toinen liikenneonnettomuus, kun perässä ajaneet kaksi muuta autoa törmäsivät toisiinsa.

Poliisin mukaan kahden auton tormäyksessä oli kyse siitä, että onnettomuuspaikan ohi ajaneen ja vauhtia hidastaneen auton perään törmäsi toinen henkilöauto. Näiden autojen kuljettajat käytettiin myös sairaalassa.

Onnettomuuksien takia Lahden suuntaan menevistä kaistoista toinen oli suljettu. Raivaustyöt tiellä saatiin päätökseen kello 19:n jälkeen ja molemmat kaistat avattiin liikenteelle.

Hämeen poliisi kertoo, ettei se aio tiedottaa tällä erää enempää asiasta.

Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Harri Kittelä kertoi aiemmin onnettomuuspaikalta, että tieltä ulos ajanut auto oli ajautunut tien vieressä olevan kaiteen yli ja kierähtänyt ympäri. Kaksi muuta autoa olivat jääneet tielle. Niiden vahinkoja Kittelä arvioi vähäisiksi.

Päivitetty 11.7. klo 18.40 Hämeen poliisin tilannekeskuksen tiedoilla ,klo 19.40 tiedolla kaistan avautumisesta liikenteelle ja klo 21.09 kauttaaltaan.

Anne Honkanen
anne.honkanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi