Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Nelostiellä kahden auton peräänajo, pelastuslaitos varoittaa muutenkin hitaasta liikenteestä Renkomäen ja Hartwallin välillä Lahdessa

Nelostiellä Lahdessa sattui torstaina kahden henkilöauton peräänajo. Onnettomuus tapahtui pohjoiseen menevillä kaistoilla hiukan Renkomäen liittymästä pohjoiseen. Päijät-Hämeen pelastuslaitos sai hälytyksen peräänajosta hieman ennen kello 14.

Autoissa oli yhteensä kolme henkilöä, ja ensihoito tarkasti heidät paikanpäällä. Pelastuslaitoksen mukaan kukaan matkustajista ei tarvinnut sairaalahoitoa.

Henkilöautot vaurioituivat kuitenkin hinauskuntoisiksi, ja pelastuslaitoksen mukaan molemmat autot "menivät lunastuskuntoon".

Onnettomuudesta oli hetkellistä haittaa liikenteelle, kun oikeanpuoleinen pohjoiseen menevä kaista oli suljettuna noin 20 minuuttia. Liikenne ohjattiin kulkemaan vasenta kaistaa pitkin.

Pelastuslaitoksen mukaan Renkomäen ja Hartwallin välisellä tieosuudella oli onnettomuuden aikaan muutenkin ruuhkaa ja liikenne eteni normaalia hitaammin. Onnettomuus lisäsi liikenteen tukkoisuutta hetkellisesti.

Nelostiellä Renkomäen ja Hartwallin välisellä tieosuudella on meneillään siltatyö, josta on haittaa liikenteelle.

Sohvi Auvinen
sohvi.auvinen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi