Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Rami Lehdon kesään kuuluvat markkinat, kesäteatterit ja ravit – "Meetvursti maistuu ravien jälkeen hyvältä"

Perussuomalaisten kansanedustaja Rami Lehto viettää kesän kotimaakunnan tapahtumissa ja vuosi sitten hankitulla siirtolapuutarhamökillä. Kuva: Antti Yrjönen

Kansanedustaja Rami Lehto intoilee toden teolla vaimonsa kanssa vuosi sitten hankkimasta siirtolapuutarhamökistä Alasenjärven rannalta. Kesällä edessä on pienimuotoista terassiurakkaa, puutarhan hoitamista, soutelua ja lepäilyä. Vain muutaman minuutin ajomatkan päästä kotoa oleva kesäasunto on optimaalinen kiireisen miehen arkeen. Keskellä työviikkoakin voi käväistä iltasaunassa siirtolapuutarhalla.

– Se on ollut aivan loistohankinta.

Lehdon kesäperinteisiin kuuluvat ravit ja kesäteatteri. Heinolan kesäteatterissa hän ehti käydä jo. Pesäkallion kesäteatterin tarjonta on vielä tarkoitus katsastaa.

– Kesäteatterit ovat sopivan kevyttä viihdettä.

Suur-Hollola -ajo jäi Lehdolta väliin puoluekokouksen vuoksi, mutta elokuussa tilanne korjataan komeasti Kuninkuusraveissa. Kansanedustaja on saanut Kuninkuusraveihin kolme erillistä kutsua, mutta vakuuttaa, ettei aio viihtyä vain VIP-alueella.

– Meetvursti maistuu ravien jälkeen hyvältä, kun pääsee kostamaan hevosten aiheuttamat pelitappiot.

Päijät-Hämeen kesässä parasta Lehdon mielestä on kuitenkin lukuisat markkinat. Lehto pitää maakunnan markkinakulttuuria suuressa arvossa.

– Meillä on valtavasti hienoja markkinoita ympäri maakuntaa. Ei tarvitse kuin istuskella kahvilla, seurailla ihmisvilinää ja tavata tuttuja. Minusta se on rentouttavaa.

Erno Laisi
erno.laisi@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi