Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Tulipalon alta evakuoiduille kerrostalon asukkaille tarjolla tukea ja apua - Lahden Talot käsittelee asuntohakemukset kiireellisinä

Päijät-Hämeen pelastuslaitos sai läpi yön kestäneen sammutusurakan päätökseen tiistaina aamupäivällä. Kuva: Ruska Paronen

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä on avannut päivystävän puhelinnumeron Lahden Liipolassa Luhtikatu 3:n tulipalossa vaurioituneen talon asukkaille. Puhelinnumerosta 044 482 3175 saa apua ja neuvoja käytännön asioiden kuten tilapäisen asumisen järjestämiseen.

Numerosta ohjataan tarvittaessa eteenpäin, jos asukas haluaa keskusteluapua tai tarvitsee muuta tukea tapahtuneen käsittelyyn. Numeroon voivat ottaa yhteyttä myös asukkaiden lähiomaiset. 

Hyvinvointiyhtymän sosiaalityön edustaja on tavattavissa palopaikalla tiistaina päivällä. Paikalla on myös SPR:n päivystäjiä.

Hyvinvointiyhtymä kehottaa niitä asukkaita, joilla on kotivakuutus, ottamaan yhteyttä omaan vakuutusyhtiöön ja tiedustelemaan sitä kautta korvaavan majoituksen järjestämistä.

Lahden kaupungin vuokrataloyhtiö Lahden Talot on lupautunut käsittelemään kiireellisinä Luhtikatu 3:n asukkaiden asuntohakemukset. Asuntoa voi hakea Lahden Talojen kotisivujen sähköisen asuntohaun kautta. Hakemukseen tulee laittaa vapaaseen tekstikenttään tieto, että hakija on Luhtikatu 3:n asukas.

Kari Anttinen
kari.anttinen@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi