Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Kuninkuusravien läheisyys vaikutti yritysmyyntiin ja Ironman-kisat majoituskapasiteettiin – alkuvuoden sairastellut Costello puolustaa mestaruuttaan Suur-Hollolassa

Radio Voiman haastattelussa Jokimaan ravien toimitusjohtaja Tomi Himanka kertoo viikonlopun Suur-Hollola -raveista. Viikonlopun mielenkiintoisin kisaaja on alkuvuoden sairastellut orimattilalainen Costello.

Nokian Tyres Ironman 70.3. -kisat eivät liikenteen osalta vaikuta merkittävästi viikonlopun ravitapahtumaan, mutta jalkapalloturnaus Lahti Soccer ja triathlonistit ovat vieneet Lahden majoituskapasiteettia.

– Kaikki eivät ole löytäneet majoitusta.  Ilmaiset bussikyydit Jokimaalle ja ravien jälkeen pois järjestetään tuttuun tapaan, Himanka kertoo.

Elokuun ensimmäisen viikonloppuna Jokimaan ravikeskuksessa järjestettävät Kuninkuusravit ovat vaikuttaneet Himangan mukaan yritysmyyntiin, mutta tämän viikonlopun Suur-Hollolan yleisömäärään, sillä Himangan mukaan ei välttämättä ole vaikutusta.

Suur-Hollolan kävijämäärä pyörii noin 10 000 viikonlopun aikana ja Kuninkuusravien  kävijämäärä on päivittäin noin 20 000-25 000.

Eeva Ristkari
eeva.ristkari@radiovoima.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi