Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Minne rakennetaan koirapuisto, kysyy Orimattila – jo päätetty asia meni uudelleen harkittavaksi

Orimattilan kaupunki on varannut 70 000 euroa investointirahaa koirapuiston rakentamiseksi tänä vuonna. Enää pitäisi päättää, minne aidattu koirien ulkoilutusalue rakennettaisiin.

Alunperin koirapuiston paikka piti olla Orimattilan Ämmäntöyräällä Pakaantien ja Olympiavoittajantien risteyksessä. Asiasta virinnyt palaute sai kaupungin pohtimaan asiaa uudelleen.

– Olemme saaneet palautetta, että Ämmäntöyräs on liian kaukana. Koirapuistoksi hahmoteltu alue sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä keskustasta ja sijainti suosisi käytännössä autolla kulkijoita. Tämä taas voisi alentaa puiston käyttöastetta, suunnittelu- ja vihertyöasiantuntija Mari Kauppinen kertoi kaupungin tiedotteessa.

Orimattilan kaupunki on avannut verkkosivuilleen kyselyn asian ratkaisemiseksi. Koirapuiston paikaksi ehdotetaan Lintulaa, Peltolaa, Tönnöä tai Ämmäntöyrästä. Kyselyssä voi ehdottaa myös omaa vaihtoehtoa tai sitä, ettei koirapuistoa tarvita lainkaan.

Viikon auki olleeseen kyselyyn on tullut Orimattilan mukaan noin 300 vastausta. Eniten kannatusta on saanut Peltolan alue, jota suosisi 39 prosenttia vastaajista.

Kysely on auki 5. elokuuta saakka. Vastaa kyselyyn täällä.

Lauri Ilola
lauri.ilola@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi