Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Lahden Moottoripyörämuseolla on sunnuntaina luvassa juniorikoon pärinää

Lions Club Lahti ry ja Suomen Moottoripyörämuseo järjestävät yhteistyössä lastentapahtuman museolla sunnuntaina 16. kesäkuuta.

Jos joku ei tiedä, tältä näyttää juniorkoon kartingauto. Tällaisia menopelejä pääsee katsomaan sunnuntaina Suomen Moottoripyörämuseolla Lahdessa. Kuva: Juha Tanhua

Lions Club Lahti ry ja Suomen Moottoripyörämuseo järjestävät yhteistyössä lastentapahtuman museolla sunnuntaina 16. kesäkuuta.

Päivän aikana on luvassa Salpausselän moottorikerhon crossikoulu, kartingautoja ja Lahden Formula K-kerhon juniorit, jenkkiauto-ajelua, lasten kickbike ja prätkäkaruselli. Vauhdikasta menoa rytmittää lahtelaisen kultakurkun Konsta Hietasen keikka.

Tapahtuman aikana museoon pääsee ilmaiseksi. Energiaa pääsee purkamaan pomppulinnassa ja sen jälkeen voikin istahtaa rauhoittumaan kasvomaalaukseen. Myös Lahden Järvipelastus ry vierailee tapahtumassa.

Museo sijaitsee Lahdessa Niemen satamassa. Puksu-juna kulkee keskustasta Niemeen ja takaisin non-stoppina tapahtuman ajan. Ensimmäinen kyyti lähtee kello 10 keskustan pysäkiltä Niemeen. Pysäkki on Toriparkin sisäänajoa vastapäätä.

Tapahtumaan ja Puksu-junaan on vapaa pääsy.

Saara Larkio
saara.larkio@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi