Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Mieskaksikko ryöväsi irtaimistoa orimattilalaisnavetasta – isäntä lähti takaa-ajoon

Kaksi miestä tunkeutui luvatta varastona toimivaan navettaan ja varasti sieltä irtaimistoa. Tapaus sattui kahden aikaan tiistaiyönä Orimattilan Hennassa. Kaksikko lastasi omaisuuden pakettiautoon ja toinen miehistä ajoi pakoon saalis mukanaan. Asiaan tuli kuitenkin käänne, kun tapahtuman todistanut talon isäntä lähti ajamaan pakettiautoa takaa omalla autollaan.

Takaa-ajo päättyi Hennan bulevardille, jossa pakoautoa kuljettanut 25-vuotias mies ajoi ulos tieltä. Auto oli ulosajon yhteydessä pyörinyt katon kautta ympäri ja vaurioitunut pahoin, mutta kuljettaja säilyi vammoitta. Onnettomuuden jälkeen mies oli käyttäytynyt aggressiivisesti paikalle tullutta talon isäntää kohtaan. Myöhemmin miehen hallusta löydettiin teräaseita.

Kolaroidusta pakettiautosta löytyi muun muassa patruunoita ja muuta tavaraa, joista osa oli peräisin kyseessä olleesta navettavarastosta. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin puhtaat lukemat, mutta huumausainepikatesti oli sen sijaan positiivinen. Mies oli myös poliisin ajokiellossa ja jäänyt kiinni kortitta-ajosta jo viidesti tänä vuonna.

Tapauksen jälkeen mies kuljetettiin huumetesteihin, minkä jälkeen hänet otettiin kiinni epäiltynä varkaudesta, ajoneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, ampuma-aserikoksesta sekä vaarallisen esineen hallussapidosta.

Toinen mahdollinen tekijä jäi poliisin yön aikana tekemistä etsinnöistä huolimatta tavoittamatta.

Veera Sinervo
veera.sinervo@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi