Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Henkilöauto törmäsi moottoripyörään ohitustilanteessa Asikkalassa

Henkilöauto ja moottoripyörä ajoivat kolarin valtatie 24:llä Asikkalan Aurinkovuoressa maanantaina vähän ennen kahta iltapäivällä. Onnettomuus sattui pohjoiseen menevällä kaistalla noin 800 metriä Vääksyn kanavalta pohjoisen suuntaan.

Moottoripyöräilijä loukkaantui ja hänet kuljetettiin Päijät-Hämeen keskussairaalaan. Poliisin mukaan vakavalta loukkaantumiselta kuitenkin vältyttiin.

Kolari sattui ohitustilanteessa. Moottoripyörä ja sen perässä ajanut henkilöauto olivat ohittaneet yhden auton. Ne aikoivat ohittaa vielä toisen, hitaasti ajaneen auton, jonka perään oli muodostunut jonoa. Silloin vastaan tuli auto, minkä vuoksi moottoripyörä ja henkilöauto joutuivat palaamaan nopeasti takaisin omalle kaistalleen. Henkilöauto ei ehtinyt jarruttaa yhtä nopeasti kuin moottoripyörä vaan törmäsi sen perään.

24-tien pohjoiseen vievä kaista oli suljettu liikenteeltä onnettomuuden pelastus- ja raivaustöiden vuoksi puoli tuntia. Paikalla oli liikenteenohjaus. Valtatie avattiin liikenteelle ennen kolmea iltapäivällä.

Juttua muokattu 10.6. kello 16.46. Korjattu tieto siitä, että kolari ei ensitiedoista poiketen ollut nokkakolari vaan peräänajo.

Nina Räty
nina.raty@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi