Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Koirakaksikko karkasi ulkoiluttajaltaan, raateli kolmannen koiran hengiltä Lahdessa

Ulkoiluttajaltaan karanneet kaksi isoa koiraa purivat hengiltä pienen koiran Lahden keskustassa tiistaiaamuna, kertoo Hämeen poliisi.

Poliisin mukaan tapaus sattui aamuseitsemän jälkeen Kirkkopuistossa. Poliisilla ei ole koirien roduista tarkkaa tietoa, mutta koirilla on ollut selvä kokoero. Poliisin tiedossa ei ole, mikä oli saanut isommat koirat hyökkäämään pienemmän kimppuun. Ihmisille ei tiettävästi tullut vammoja välikohtauksessa.

– Kaksi oli tällaista lihaksikasta isokokoista koiraa ja sitten oli tämmöinen hyvin pieni koira, kuvailee rikoskomisario Ari Pullinen Hämeen poliisista.

Kaikki koirat olivat kytkettyinä. Isojen koirien ulkoiluttaja ei kuitenkaan pystynyt pidättelemään koiriaan, vaan ne ryntäsivät estelyistä huolimatta pienen koiran kimppuun.

Pieni koira kuoli tapahtumapaikalle.

Isojen koirien ulkoiluttaja on poliisin tiedossa. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus nimikkeellä eläimen vartioimatta jättäminen.

Tapauksesta kerrotaan myös Facebookissa. Keskustan kehittämisyhdistyksen, Lahti Cityn toiminnanjohtaja Pipsa Wirtanen kertoo osuneensa Kirkkopuistossa paikalle pian tapahtuman jälkeen.

Kari Anttinen
kari.anttinen@ess.fi
STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi