Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Hyvinvointiyhtymä Deboran sopimuksen purkamisesta: "Sopimuksen irtisanomiseen päättyminen vaatii osoitusta selkeistä puutteista"

Hykyn vastaava toimialajohtaja Ismo Rautiainen kertoo, että Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän ja kotihoidon palveluntarjoajan välinen sopimus puretaan ensimmäistä kertaa hänen aikanaan. Kuva: Tiina Mutila

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä tiedotti maanantaina, että se purkaa kotihoitopalveluiden puitesopimuksen Debora oy:n kanssa.

Ikääntyneiden palvelusta ja kuntoutuksesta vastaava toimialajohtaja Ismo Rautiainen Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymästä kertoo, ettei yhteistyötä sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoavan Deboran kanssa pystytty jatkamaan korjaustoimenpiteistä huolimatta. Irtisanottu sopimus koskee kotihoitopalveluita.

– Kun puutteita havaitaan, ne yksilöidään ja neuvotellaan palveluntuottajan kanssa siitä, kuinka nopeasti ongelmat korjataan. Tässä tapauksessa korjaustoimenpiteistä huolimatta emme ole pystyneet todentamaan, että puutteita olisi korjattu riittävästi.

Rautiainen kertoo, että Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän ja kotihoidon palveluntarjoajan välinen sopimus puretaan ensimmäistä kertaa hänen aikanaan.

– Sopimuksen irtisanomiseen päättyminen vaatii osoitusta selkeistä puutteista. Viestit tulevat useasta eri lähteestä, niin asiakaspalvelun, kumppaneiden kuin kirjattujen vaaratapahtumailmoitustenkin kautta.

Henrika Havumäki
henrika.havumaki@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi