Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Salpaus ehdolla pohjoismaisessa ruokakilpailussa

Salpaus kehittää muun muassa kasvivalkuaisen käyttöä, ja se on ottanut käyttöön lähituottajien tuottamaa härkäpapua ja hernettä. Kuva: Pirjo Kamppila

Koulutuskeskus Salpaus on ehdolla pohjoismaisen ruokapalkinnon saajaksi. Embla-palkinnot jaetaan toista kertaa Reykjavikissa Islannissa 1. kesäkuuta. Salpaus on ehdolla Pohjoismainen joukkoruokailuosaaja -sarjassa.

Salpaus on toiminut edelläkävijänä kotimaisen kasviproteiinin käytössä ja kasvisruuan tarjoamisessa ammattikeittiöissä. Salpaus kehittää muun muassa kasvivalkuaisen käyttöä, ja se on ottanut käyttöön lähituottajien tuottamaa härkäpapua ja hernettä.

Salpaus on tuonut osaamistaan esiin esimerkiksi Jukolan viestissä, Nordic Business Forumissa ja presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla.

Koulutuskeskus Salpaus on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Salpauksessa valmistetaan 2 500 ateriaa päivässä.

Ruokakilpailun tavoitteena on lisätä pohjoismaisen ruuan näkyvyyttä. Ehdolla on kaikkiaan 48 ruoka-alan osaajaa. Kilpailussa on seitsemän sarjaa.

Millamari Uotila
millamari.uotila@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi