Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Valtteri Bottas Duathlon lahjoittaa 15 000 euroa nuorisotyöhön – Nastolalle oma nuorisoauto

Valtteri Bottas Duathlon järjestettiin viime vuonna toista kertaa. Duathloniin kuuluu sekä juoksua että pyöräilyä. Kuva: Elena Liseytseva

Valtteri Bottas Duathlon -urheilutapahtuma on valinnut hyväntekeväisyyskohteeksi nuorisotyön Nastolassa. Hyväntekeväisyyssumma on 15 000 euroa ja sen saa Lahden kaupungin nuorisopalvelut ja nuorisotyö Nastolan alueella.

Summalla liikkuva nuorisotyö voi hankkia oman auton, jonka avulla nuoret saa tavoitettua entistä paremmin. Liikkuvasta nuorisoautosta on jo hyviä kokemuksia viime kesältä. Silloin Nastolan alueella vieraili Aseman Lapset ry:n Walkers On Wheels -hankkeen auto, ja se tavoitti yli tuhat nuorta.

Valtteri Bottas oli mukana päättämässä lahjoituskohdetta.

– Tärkeä osa tapahtumaamme on hyväntekeväisyys, ja tänä vuonna halusimme kohdistaa sen lähelle, tänne Nastolaan. Tuemme Wespro4U:n kanssa Nastolan nuoria ja haluamme tällä kannustaa heitä liikkeelle. Yksin ei tarvitse olla. Jo viime kesänä täällä kiersi nuorisotyön auto, joka on kuin liikkuva nuorisotila. Nyt me haluamme olla mahdollistamassa Nastolalle omaa autoa, joka jää pysyvästi tänne nuorten käyttöön, Bottas kommentoi tiedotteessa.

Lahden nuorisopalvelut selvittää parhaillaan oman nuorisoauton hankintaa, ja kun auto saadaan käyttöön, siitä järjestetään nimikilpailu Valtteri Bottas Duathlon -tapahtuman sivuilla.

Valtteri Bottas Duathlon järjestetään tänä vuonna jo kolmatta kertaa sunnuntaina 18. elokuuta Pajulahdessa.

Millamari Uotila
millamari.uotila@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi