Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Yli-Marolan kotieläinpiha aukeaa lauantaina – tänä kesänä ihailtavana useita uusia eläimiä

Pian lapset pääsevät jälleen rapsuttelemaan kotieläinpihan eläimiä. Kuva: Elena Liseytseva

Yli-Marolan 4H-kotieläinpihassa vietetään avajaisia ensi lauantaina 25.5. Lahden 4H-yhdistyksen toiminnanjohtajan Petra Kerkän mukaan eläimiä on taputeltavana ja katseltavana tänä kesänä vielä aikaisempaakin monipuolisemmin.

Kotieläinpihaa on laajennettu viime vuodesta ja eläimille on tehty lisää paikkoja rakennuksiin. Myös jaloittelualueita on laajennettu. Kaikkiaan kotieläinpihassa on näytillä kesän aikana noin 30 eri eläinlajia.

Silitettävänä on muun muassa valkoinen poni Sani sekä Helmi-aasi, jolla mahdollisesti voi päästä ratsastamaankin kesän aikana.

– Uusimman tulokkaan paljastamme vasta lauantain avajaisissa. Järjestämme siitä kuva-arvoituskisan ja siksi emme kerro vielä, mikä eläin se on, Kerkkä sanoo.

Avajaispäivän ohjelma alkaa puistossa kello 10 ja jatkuu kello 15 saakka. Ohjelmassa on kahvilan tarjoamia herkkuja, 4H-yrittäjien tuotteita ja erilaista lavaohjelmaa, kuten Superteatterin Päivänsäde ja Menninkäinen, Teatteri Tervan Peikkojen koulupäivä sekä maailmankiertueen välissä Suomessa vierailevat akrobaatit Kate & Pasi.

– Avajaistapahtuman juontavat Kaunotar ja Kulkuri.

Avajaispäivänä pihalle on vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu.

Yli-Marolan kotieläinpiha on avoinna yleisölle 25.5.–18.8.2019 maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 10–17 ja lauantaisin kello 10–15. Puistossa on poniratsastusta koko kesän. Keskiviikkoisin ja sunnuntaisin puisto on suljettu yleisöltä leiripäivän ja eläinten lepopäivän vuoksi.

Heidi Malin
heidi.malin@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi