Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

"Rahassa rypevä formulakulttuuri ei ansaitse minkäänlaista tukea" – Tätä mieltä ESS:n lukijat ovat KymiRingistä

Noin 4,6 kilometrin mittainen KymiRingin päärata oli jo viime vuoden kesäkuussa pitkälle rakennettu. Lahden kaupunki on tapahtumayhtiönsä kautta liittymässä moottoriurheilukeskuksen rahoittajien joukkoon. Kuva: Sami Kuusivirta

Keräsimme Etelä-Suomen Sanomien KymiRing-juttujen kommenttipalstoilta lukijoiden mielipiteitä Iittiin tulevasta KymiRingin moottoriurheilukeskuksesta. Mielipiteitä oli sekä puolesta että vastaan, tässä niistä osa.

"Yksi kilpa-auto tuottaa helposti 400 kuutiometriä pakokaasua tunnissa ja käyttää arvokasta raaka-ainetta huvin vuoksi. Rahassa rypevä formulakulttuuri ei ansaitse minkäänlaista tukea."

Pentti Heikkilä
 

"Moottorirata Pippo Kujalaan valmistuvassa risteyksessä on tiensä päässä. Kaavoitus hoitaa loput ja tonteista saatavat rahat KymiRingin osakepääomaan. Tämä on ympäristöteko vihreä Lahti."

Jari
 

"Moottoriurheilu muuttuu kokoajan vähäpäästöiseen ja sähköiseen suuntaan. Olisiko kuitenkin E-sport areenaan investointi ollut parempi?"

Tattia
 

"Olen melko varma että esimerkiksi 80 000 henkeä vetävät suviseurat aiheuttavat suuremman ympäristökuorman kuin yksi järjestetty Moto GP."

servo
 

"Lahti on odottanut miljoonatuottoja myös hiihdon MM-kisoista ja kuinkas siinä on käynyt…"

Setämies
 

"Hyvä vihreä lahti vaan kuinka vihreä siis myrkynvihreä."

rumpali
 

"Jos sinne on tulossa hirveä määrä katsojia ja vielä tallit päälle, onko kukaan laskenut montako puuta silloin tarvitaan? Höh!"

Miettinyt
 

"Ei Lahdesta ole ympäristöystävällisesti viherkaupungiksi koska täällä ei katuja, viheralueita putsata liikennejärjestelyt hankaloittaa sujuvaa liikennettä. Ilmanlaatu on todella huono ja ilmassa leijuu jatkuva pölyä. Ei yksi moottorirata enään Lahtea huonommaksi tee."

pedro
 

"Kyllä on harmi, että Lahti on jo vuosikymmenien ajan veikannut matkailun kannalta väärää hevosta. Rahat on näköalattomasti tärvätty urheilukeskukseen, hiihtoon ja mäkihyppyyn."

Skalpelli
 

"Kymiring-hanketta ei voi arvottaa vain itse radan tuottavuuden perusteella. Radalla järjestettävien kilpailujen taloudelliset vaikutukset ovat huomattavat."

Anssi Mikkola
 

"Samalla logiikalla Lahdessa tapahtuviin juttuihin tulisi irrota aika paljon useampia miljoonia."

Sivustaihmettelijä
 

"Kyllä on maailma menossa pelottavan ankeaksi paikaksi, kun kaikki oikeasti hauska ja nautinnollinen ollaan kieltämässä."

ED

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi