Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Lahden sivistyslautakunnan puheenjohtajaksi Maria Mäkynen

Maria Mäkysestä (sd.) tulee sivistyslautakunnan puheenjohtaja. Kuva: Erno Laisi

Lahden sivistyslautakunnan puheenjohtaja vaihtuu. Kunnallisvaalien jälkeen tehdyn sisäisen sopimuksen mukaisesti valtuutetut Maria Mäkynen ja Anneli Viinikka vaihtavat tehtäviä, tiedottaa Lahden Demarit. Mäkysestä tulee sivistyslautakunnan puheenjohtaja, ja Viinikka siirtyy lautakunnan jäseneksi, kaupunginhallituksen varajäseneksi sekä Wellamo-opiston johtokunnan puheenjohtajaksi.

Valinnat päätetään virallisesti kaupunginvaltuuston kokouksessa 6. toukokuuta, ja vaihto astuu voimaan 1. kesäkuuta alkaen.

– Minulla lautakuntatyö jatkuu, ja voin jatkaa vaikuttamista jäsenen roolissa. Puheenjohtajan vaihto tapahtuu kunnallisvaalien jälkeen paikkajaon yhteydessä tehdystä yhteisestä sopimuksesta Maria Mäkysen kanssa. Minulle on tullut henkilökohtaisessa elämässä paljon uusia itseäni miellyttäviä haasteita, ja toivon saavani aikaa toteuttaa niitä enemmän, sanoo Viinikka tiedotteessa.

Mäkysen mukaan tulevan kahden vuoden aikana tärkeimpiä kysymyksiä ovat erityisesti varhaiskasvatuksen palveluiden saatavuus ja laatu ja lasten tasa-arvon edistäminen.

– Toivon, että omalla työlläni onnistun edistämään hyvää yhteistyötä ja pureutumaan Lahden ongelmien juurisyihin, sanoo Mäkynen.

Millamari Uotila
millamari.uotila@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi