Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Lahden kauppahallista saa nyt parkkihyvityksen – yli 20 euron ostosta saa 30 minuutin ilmaisen pysäköinnin

Lahden kauppahallista saa nyt hyvitystä parkkimaksusta Toriparkissa, kun ostaa yli 20 eurolla. Kuva: Janne Ranne

Useimmat Lahden kauppahallin yritykset tarjoavat nyt asiakkailleen parkkihyvityksen pysäköinnistä Toriparkissa. Jos tekee ostoksia yli 20 eurolla, saa hyvityksen 30 minuutin pysäköinnistä. Edun saa parkkilipuketta näyttämällä kaikista muista hallin yrityksistä paitsi Café Annikasta.

Facebookin Lahti-ryhmässä uutinen parkkihyvityksestä otettiin ilolla vastaan, mutta osa kommentoijista ihmetteli valittua summaa ja piti sitä liian korkeana. "Toivottavasti tuon hyvityksen voi yhdistää eri kaupoista, koska muuten on liian kallista. Esimerkiksi kaksin jos käy vaikkapa thai-ruokalassa syömässä niin ei 20 euroa ylity. Korkeintaan 10 eurosta olisi pitänyt hyvitys saada. Tai sitten pitää pystyä yhdistämään eri ostoksia", kommentoi Santeri Jokunen -niminen käyttäjä.

Lihakauppa A.O.Vuorisen yrittäjä Jarkko Laaksonen on sitä mieltä, ettei 20 euroa ole liikaa.

– Ajatus taustalla oli saada esimerkiksi lapsiperheitä liikkeelle, eivätkä heidän lihaostoksensa koskaan jää alle 20 euron. Parkkihyvityksen tarjoaminen kympin ostoksista tarkoittaisi yrittäjän näkökulmasta jo pakkasen puolelle menemistä, Laaksonen sanoo.

Hän kertoo, että parkkihyvitys otettiin tarjolle tällä viikolla, ja sitä on kyselty "jonkin verran", ja palaute on ollut positiivista. Laaksosen mukaan hyvityksestä on tarkoitus tehdä pysyvä.

Toriparkki osallistuu eleeseen perimällä hallin yrittäjiltä palvelusta ensimmäiset kolme kuukautta edullisempaa maksua, eikä tarvittavista laitteista veloitettu mitään.

Uudistuneen kauppahallin avajaisia vietetään tiistaina 7. toukokuuta, ja Laaksosen mukaan luvassa on muun muassa erikoistarjouksia.

Tältä näytti Lahden kauppahallissa lähes sata vuotta sitten ja tältä siellä näyttää nyt. Kuvat: Lahden Kaupunginmuseon kuva-arkisto ja ESS/Janne Ranne
 

Saara Larkio
saara.larkio@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi