Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Lahti-Pisteestä pian apua myös päivähoidon ja perusopetuksen ongelmiin

Pääkirjastolla sijaitsevan Lahti-Pisteen palvelutarjonta laajenee huhtikuun alussa, kun varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen palveluneuvonta siirtyy sinne Tietoportin rakennuksesta Saimaankadulta. Jatkossa kaupungin matalan kynnyksen asiakaspalvelupisteestä saa ohjausta myös muun muassa päivähoitoon, kouluihin, kerho- ja iltapäivätoimintaan sekä kesätoimintaan liittyvissä hakuasioissa.

Lahti-Pisteeltä voi myös ostaa asukaspysäköinnin luvat, yritysten yleispysäköintikortit, kalastajien pyydysmerkit ja paikallisliikenteen matkakortit.

Lahti-Piste muuttaa loppuvuodesta uudelle Palvelutorille. Sen sijoituspaikasta ydinkeskustan alueella neuvotellaan parhaillaan.

Palvelutorille tulee useita eri alojen toimijoita, mikä helpottaa jatkossa entisestään lahtelaisten arjen asiointia. Suunniteltavana olevalla Palvelutorilla on mahdollista järjestää myös erilaisia kaupunkilaisille suunnattuja tapahtumia ja tapaamisia.

Tällä hetkellä Lahti-Piste palvelee pääkirjaston lisäksi Nastolassa uimahallin ja kirjaston sekä Villähteen Lahden Ympäristöpajan tiloissa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi