Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Hämeenkatu 24 Lahdessa myyty – Nuorisosäätiö teki kaupat, ostajaa ei vielä kerrota

Nuorisosäätiö on myynyt Hämeenkatu 24:en kiinteistön Lahdessa. Toimitusjohtaja Kimmo Pihlman kertoo ostajan olevan "luotettava kotimainen toimija". Kuva: Mirja Hussain

Nuorisosäätiön Lahdessa omistama kerrostalo osoitteessa Hämeenkatu 24 on myyty, mutta ostajaa ei haluta vielä kertoa julkisuuteen.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Yle.

Nuorisosäätiön toimitusjohtaja Kimmo Pihlman sanoo ESS:lle, että kaupat tehtiin jo viime vuoden loppupuolella.

– Ostajan kanssa on sovittu, että odottelemme rauhassa Lahden kaupungin kaavoituslinjausta ja kerromme lisää noin parin kuukauden päästä. Sen verran voin sanoa, että ostaja on luotettava kotimainen toimija, Pihlman kertoo.

Pihlman ei halua paljastaa tässä vaiheessa myöskään kauppahintaa, mutta sanoo säätiön olevan tyytyväinen, että kaupat saatiin aikaan.

Kesäkuussa 2018 ESS julkaisi havainnekuvan, jossa selvitetään hankkeen taustoja. Nyt Hämeenkatu 24 on siis myyty, eikä julkisuuteen vielä kerrota, menevätkö havainnekuvat täysin uusiksi. Kuva: Mirja Hussain, Jones Lang Lasalle Finland

Lahdessa ja Hollolassa on viritelty hotellihankkeita, mutta ainakaan hotellia Hämeenkadun kiinteistöön ei Pihlmanin mukaan tule.

Yle kertoi omassa uutisessaan, että Maanmittauslaitoksella ei ole vielä tietoa ostajatahosta, mutta lain mukaan asia tulee julkiseksi kahden päivän sisällä virallisen kauppakirjan tekemisestä.

Saara Larkio
saara.larkio@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi