Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Läntisen Järvi-Suomen matkailuprojekti palkittiin matkamessuilla Berliinissä – myös Lahti Region mukana projektissa

Lahti Region oli näkyvästi esillä Matkamessuilla vuonna 2014. Vuoden 2019 messuille Lahden seutu osallistui yhteisellä osastolla Keski-Suomen maakunnan kanssa. Arkistokuva. Kuva: Jussi Helttunen

Läntisen Järvi-Suomen Western Lakeland -projekti on voittanut Scandinavian Outdoor Award TRAVEL -palkinnon Best Development -kategoriassa. Kategoriassa palkitaan matkailun kehitystyö, jossa on paras visio, yhteistoiminta sekä innovaatio.

Lahti Region on ollut mukana projektissa yhdessä Visit Tampereen, Visit Hämeenlinnan ja Visit Jyväskylän kanssa. Projektin tarkoitus on ollut lisätä läntisen Järvi-Suomen kansainvälistä vetovoimaa.

Perustelut palkinnolle olivat laaja yhteistyö alueen toimijoiden välillä sekä alueen yrityksille järjestetyt seminaarit. Myös kohderyhmille kehitetyt matkailun tuotepaketit saivat kehuja.

Palkinto jaettiin Berliinissä järjestetyillä ITB-matkamessuilla 7. maaliskuuta. Palkinnon jakoi tuomaristo, joka koostui matkailun asiantuntijoista ja eurooppalaisista matkanjärjestäjätahoista, jotka ovat erikoistuneet luonto- ja seikkailumatkailuun Pohjoismaissa.

Sohvi Auvinen
sohvi.auvinen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi