Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Meidän juttu: Me Itse -ryhmä Pelicansin vieraana

Me Itse -ryhmä vieraili Isku Areenalla Pelicansin vieraana. Pääsy pelaajien pukukoppiin oli vierailun odotetuinta antia.

Lahden Seudun Me Itse -ryhmä pääsi tutustumaan Isku Areenaan Lahden Pelicansin vieraana. Vierailu lähti Me Itse -ryhmän aloitteesta, sillä ryhmässä on monta kovaa Pelicans-fania. Mukana olivat myös taustahenkilöt Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry:stä.

Vierailu alkoi Isku Areenan esittelyllä. Yleisten tilojen lisäksi ryhmä pääsi tutustumaan pelaajien ja huollon tiloihin. Kierroksella nähtiin, miten pelaajien arki saadaan rullaamaan, muun muassa opittiin kuinka pyykki- ja välinehuolto toimii.

Odotetuinta oli pääsy pelaajien pyhimpään eli pukukoppiin. Vierailun kohokohta oli Pelicans-hyökkääjä Jesse Saarisen jututtaminen. Ryhmäläisiä kiinnosti erityisesti, millaista elämä on liigapelaajana sekä Saarisen oma ura ja suhde Lahteen.

Katsomon puolelta pääsi seuraamaan hetkeksi maalivahtiharjoituksia. Kierroksen päätteeksi ryhmä yllätettiin Pelicansin tarjoamalla lounaalla Lämärissä. Ryhmäläisiltä kysyttäessä yhteinen kommentti vierailusta oli, että se oli ikimuistoinen. Kiitos Pelicans!

Kati Kukkonen

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi