Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Lahti hakee uutta toimitilajohtajaa – Mauri Koistinen jää syksyllä eläkkeelle

Mauri Koistinen on toiminut Lahden toimitilajohtajana vuodesta 2008 lähtien. Kuva: Juha-Pekka Huotari / Lahden kaupunki

Lahden kaupunki etsii uutta toimitilajohtajaa. Virkaa vuodesta 2008 lähtien hoitanut Mauri Koistinen on jäämässä syksyllä eläkkeelle.

Maanantaina kokoontunut konserni- ja tilajaosto päätti julistaa toimitilajohtajan viran auki. Virka on tarkoitus täyttää kesäkuun alusta alkaen.

Toimitilajohtajan virka laitetaan julkiseen hakuun, joka alkaa 21. helmikuuta ja päättyy 13. maaliskuuta. Haastattelut ja soveltuvuusarvioinnit on tarkoitus hoitaa siten, että jaosto voisi päättää valinnasta huhtikuussa.

Toimitilajohtajan virkaan valittavalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta vaativista johtamistehtävistä, hyviä vuorovaikutus- ja esimiestaitoja sekä käytännön kokemusta toimitilajohtamisesta ja taloudesta. Eduiksi katsotaan myös hyvät alan verkostot ja alueen elinkeinoelämän tuntemus. Virkaan haetaan sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi.

Tehtävien siirron kannalta on nähty hyväksi, että valittava toimitilajohtaja aloittaisi työt ennen kuin Koistinen jää heinäkuun alussa vuosilomalle. Tämä on mahdollista niin, että Koistinen siirtyy virkasuhteesta toimitilajohtajan työsuhteeseen uuden toimitilajohtajan aloittaessa.

Vili Uuskallio
vili.uuskallio@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi