Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

OmaKamu tarjoaa pian tukea lapsiperheille Lahdessakin

Lapsiperheitä tukeva helsinkiläinen OmaKamu ry laajentaa toimintaansa kevään aikana Lahteen. Yhdistyksen tavoitteena on tarjota lapsille turvallisia aikuiskaverisuhteita, joiden avulla lisätään lasten ja nuorten arkista hyvinvointia.

Yhdistys kouluttaa aikuisia pitkäaikaisiksi kavereiksi lapsille. Toiminnalla tuetaan lasten hyvinvointia, ennaltaehkäistään aikuistumisen vaikeuksia ja tuetaan perheitä, joilla ei syystä tai toisesta ole mahdollisuutta antaa tarpeeksi aikaa lapsilleen.

OmaKamu-toimintaa käynnistetään Lahdessa Harjulan Setlementin saaman rahoituksen turvin. Lahden kaupunki on mukana hankkeessa kumppanuussopimuksella, kertoo OmaKamu tiedotteessaan.

Lue myös: Asikkala avaa lapsiparkin ja jakaa ilmaiseksi liukuesteitä eläkeläisille
 

Yhdistys kertoo myös saaneensa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselta (STEA) rahoituksen kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Rahoitus turvaa yhdistyksen toiminnan ja mahdollistaa sen laajentamisen pääkaupunkiseudulla, jossa lasten ja nuorten tukitoiminnan kysyntä on suurinta.

OmaKamu toimii lisäksi Hämeenlinnassa, jossa toimintaa organisoi Hämeen Setlementti. Yhdistyksen mukaan toiminnasta on STEAn ja Hämeenlinnan kaupungin avustuksilla saatu pysyvää.

Kari Anttinen
kari.anttinen@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi