Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Hollolan keskustassa järjestetään maaliskuussa kolmipäiväinen lumilautailutapahtuma – järjestäjät odottavat tuhansia kävijöitä

Kuntasessareiden suunnittelu on edennyt pikavauhtia. Ensimmäistä kertaa järjestettävästä tapahtumasta on tavoite tehdä vuosittainen.

Kustom Promotionin toimitusjohtaja Mikko Kittelä ja tuottaja Lassi Puodinketo Hollolan kunnalta odottavat maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävään kolmipäiväiseen tapahtumaan tuhansia kävijöitä. Kuva: Erno Laisi

Hollolan kuntakeskuksessa järjestetään maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna kolmipäiväinen Kuntasessarit -lumilautailutapahtuma. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Hollolan kunta ja hollolalainen tapahtumatuotantoyhtiö Kustom Promotion.

Hollolan torille, kirjaston aukiolle pystytettävään tapahtumakeskukseen rakennetaan reilirata, jossa järjestetään viikonlopun aikana kisat neljälle ikäryhmälle yhteistyössä Lumilautaliiton kanssa. Kilpailuun odotetaan ainakin 50 osallistujaa.

Torille rakennettavaa rinnettä pääsevät käyttämään viikonlopun aikana muutkin kuin lumilautakilpailuun osallistuvat. Laskeminen on mahdollista laudan lisäksi vaikka pulkalla, tapahtumajärjestäjät kertovat.

Tuottaja Lassi Puodinketo Hollolan kunnalta kertoo, että kilpailun lisäksi ohjelmaa on tarjolla läpi viikonlopun kaikenikäisille. Alueelle rakennetaan tapahtumateltta, katukeittiöitä ja erinäistä ohjelmaa viime syksyisen Hollola-illan tapaan. Viikonlopun ohjelma tarkentuu lähiaikoina.

Kustom Promotionin toimitusjohtaja Mikko Kittelä kertoo, että Hollolan lumilautatapahtuma on ainut laatuaan Suomessa koko talvena. Kustom Promotionilla on kokemusta isojen urheilutapahtumien tuottamisesta Suomessa ja ulkomailla.

Hollolan kunta rahoittaa tapahtumaa 10 000 eurolla.

Järjestäjät odottavat maksuttomaan tapahtumaan tuhansia kävijöitä viikonlopun aikana.

– Uskon, että jo pelkästään kisapäivänä eli lauantaina käy tuhansia ihmisiä, Puodinketo sanoo.

Kuntasessarit järjestetään nyt ensimmäistä kertaa.

Puodinketo kuvailee tapahtuman suunnittelua "hyvin, hyvin aggressiiviseksi prosessiksi", viitaten kovaan kiireeseen. Ensimmäinen suunnittelupalaveri pidettiin vasta viime marraskuussa.

– Kysyin Mikolta, että ehdimmekö me tässä ajassa järjestää tapahtumaa. Mikko vastasi, että totta kai ehditään. Nyt näyttää siltä, että toden totta ehditään.

Kittelän mukaan tavallisesti vastaavien tapahtumien suunnittelu aloitetaan vuosi etukäteen.

Puodinkedon ja Kittelän tavoitteena on tehdä tapahtumasta vuosittainen.

Erno Laisi
erno.laisi@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi