Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Salpausselän kala avaa pysyvän kalakaupan Lahden kauppahalliin, ainakin vuodeksi

Irina Seppälä myi kalaa Salpausselän kalan myymälässä kauppahallissa joulun alla. Uusi myymälä tulee samaan paikkaan, Vuorisen lihakauppaa vastapäätä. Kuva: Mirja Hussain

Lahden kauppahallin tarjonta laajenee kohta, kun Salpausselän kala avaa pysyvän kalakaupan. Tila on nyt remontissa ja myymälä avataan helmikuun puolivälin aikaan.

Salpausselän kalalla oli pop-up-myymälä kauppahallissa marraskuun puolivälistä vuoden loppuun. Asiakasvirrasta huomasi, että kalakauppaa on kaivattu halliin.

– Hienosti asiakkaat löysivät meidät ja saimme tosi positiivista palautetta. Kyllä tulemme nyt halliin ainakin vuodeksi. Hallissa on selkeästi markkinarako tuoreelle tuotteelle. Jaksan uskoa, että kauppa käy, kertoo kalakauppias Ari Seppälä.

Myynti kauppoihin ja ravintoloihin säilyy kalasavustamon pääbisneksenä, mutta nyt yritys päätti lähteä myös myymälätoimintaan. Salpausselän kalan myymälä tulee kauppahallissa samalle paikalle kuin loppuvuonna.

– Paikkahan on aivan loistava. Lihakauppaa vastapäätä on paras paikka. Kiinteistön omistaja tekee siihen täyden remontin ja saamme uudet kylmävitriinit, Seppälä sanoo.

Myymälätila on 26 neliömetriä. Alakerrassa on 12 neliön varasto, johon tulee varastokylmiö. Sen avulla kalatuotteita voi olla hallissa enemmän tarjolla. Joulun alla kysytyimmät tuotteet loppuivat välillä, kun säilytystilaa ei ollut tarpeeksi.

Seppälä on hyvillään, että myös kahvila Asemapäällikön yrittäjän Sivuraide tulee halliin. Hän toivoo, että halli houkuttelisi myös nuorempaa väkeä.

Kalamyymälä sai poikkeusluvan olla auki vain keskiviikosta lauantaihin. Seppälä arvelee, että maanantai ja tiistai ovat hiljaisia päiviä.

Kalasavustamon tehtaanmyymälä Vasarakadulla jatkaa edelleen aukioloaan perjantaisin ainakin näillä näkymin.

Nina Räty
nina.raty@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi