Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Nuorten MM-hiihdot sulkee osan Lahden laduista alkavalla viikolla - Tapanilan kuntoladuille pääsee vanhan raviradan parkkipaikalta

Nuorten MM-kisoissa kilpaillaan vuoden 2017 MM-hiihdoista tutuilla latupohjilla Hiihtostadionin ympäristössä. Kuva: Katja Luoma

Hiihdon nuorten MM-kisat Lahdessa vaikuttavat Urheilukeskuksen alueen käyttöön jo maanantaista alkaen. Kisat järjestetään 20.–27. tammikuuta.

Kaupungin liikuntapalveluista kerrotaan, että kisojen aikana on hyvät hiihtomahdollisuudet kaupunginosien eri latureiteillä. Kuntoilijat pääsevät Tapanilan kuntoladuille hiihtämään parhaiten vanhan raviradan parkkialueelta.

Kuva: Anssi Hietamaa

Kisavalmistelujen aikana kilpaladuilla liikkuu moottorikelkkoja, mönkijöitä ja latukoneita. Laduille laitetaan verkkoaitoja ja infokylttejä opastamaan alueella liikkumista. Opasteiden noudattaminen on tärkeää, jotta vältytään vaaratilanteilta ja vahingoilta.

Hiihdon nuorten MM-kisojen jälkeen kisa-alueen purkutyöt jatkuvat maanantaihin 28. tammikuuta saakka. Myös purkutöiden aikana on syytä noudattaa erityistä varovaisuutta sekä kisajärjestäjien opasteita ja ohjeita.

Osa suorituspaikkojen varustuksista jää paikoilleen 8. helmikuuta alkavia Salpausselän kisoja varten. Salppurin kisavalmistelut alkavat viikon kuluttua MM-kisojen päättymisestä eli maanantaina 4. helmikuuta.

Urheilukeskuksessa luvassa ruuhkia

Ensi maanantaista alkaen kahden viikon ajan Urheilukeskuksen alueella kannattaa varautua ruuhkiin. Kisajärjestäjät ja Lahden liikuntapalvelut suosittelevat kulkemista julkisilla liikennevälineillä tai jalan.

Huoltoajo on sallittu ainoastaan erillisellä luvalla. Urheilukeskuksen pysäköintialue pääkatsomorakennuksen edessä on suljettu.

Suurhallin pysäköintialue on käytössä myös kisojen aikana.

Karpalon mäet ovat avoinna harjoittelulle kilpailujen aikana.

Kilpailujen aikana Urheilukeskuksen kaikki liikuntatilat ovat tavallisessa vakiovuorokäytössä ja Lahden uimahallit ovat avoinna aukioloaikojensa mukaan.

Karpalon alueella ovat kisaviikon aikana käytössä Lasten Lumipäivien rastipisteet.

Nina Räty
nina.raty@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi