Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Meidän juttu: Sydänyhdistyksen toimintaan voi tutustua jo ennen sairautta

Kuva: Helena Haaja

Päijät-Hämeen keskussairaalan aulassa jaettiin tiistaina 30. lokakuuta tietoa Lahden Sydänyhdistyksen toiminnasta ja osallistumismahdollisuuksista mielenkiintoisten keskustelujen ja informatiivisten ohjelehtisten avulla. Tärkeänä viestinä haluttiin kertoa, että Sydänyhdistyksen toimintaan voi hyvin tulla tutustumaan ja osallistumaan jo ennen kuin mitään sairautta on todettu.

Yhdistyksen ennaltaehkäisevän toiminnan avulla voi huolehtia omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan esimerkiksi liikuntapäiviin ja retkiin osallistumalla. Tänä vuonna yhdistyksen joulumatka suuntautuu Tyrvännön Petäykseen.

Yhdistyksen perustoimintaan kuuluvat vertaistukitoiminta, sydänillat ja kerhot sekä suositut markkinakahvit. Markkinakahveilla yhdistyksen toimistolla voi helposti tutustua yhdistyksen toimintaa ja löytää itselle sopiva tapa lähteä yhdistyksen toimintaan mukaan.

Päijät-Hämeen keskussairaalan aulassa yhdistykset voivat esitellä omaa toimintaansa potilaille/asiakkaille ja henkilökunnalla. Esittelypisteen voi varata sairaalan vahtimestarilta. Kuvassa hallituksen jäsen Harri Heinonen ja puheenjohtaja Maija-Liisa Lindqvist.

Helena Haaja
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi