Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Meidän juttu: Naislaulajien syksyn harjoittelu kuuluu lämminhenkisessä joulumatineassa

Kuva: Birgitta Lyytikkä

Hollolan Naislaulajien syksy on pyörähtänyt käyntiin varsin jouluisissa tunnelmissa. Koko syksy on treenattu vanhoja ja uusia joululauluja.

Virittäytyminen jouluun on vaatinut hiukan mielikuvitusta, sillä ensimmäisillä harjoituskerroilla oli vielä melko kesäisen lämpimät säät. Onneksi kuoron johtajamme musiikkiluokanopettaja Kylli Luukkonen on saanut meidät innostumaan ja rakastumaan joululauluihin.

Jouluohjelmistomme koostuu tutuista ja perinteisistä joululauluista, kuten Sylvian Joululaulu ja Arkihuolesi kaikki heitä. Joukkoon mahtuu myös reippaita ja mukaansatempaavia lauluja. Tällaisia ovat muun muassa Talven Ihmemaa ja Tonttuparaati. Osa ohjelmistosta on säestyksellisiä.

Hollolan Naislaulajat päättivät tänä syksynä lähteä esiintymään hiukan kauemmas kylille, Länsi-Hollolaan Hämeenkoskelle. Syksyn harjoittelun tuloksia voi kuulla lämminhenkisessä joulumatineassa Pukki ovella kolkuttaa Hämeenkosken Seuralassa. Lisäksi kuoro osallistuu kauneimpiin joululauluihin Hollolan vanhassa kirkossa.

Birgitta Lyytikkä
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi