Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Milla Bruneau on Vuoden lykkiläinen – "Lämmittää mieltä nyt, kun olen tehnyt merkittäviä ratkaisuja tulevaisuuteni suhteen"

Milla Bruneau on vuoden lykkiläinen 2018. Tunnustus on jaettu vuodesta 2007 alkaen. Kuva: Emilia Malin / Lahden yhteiskoulu

Tv- ja elokuvatuottaja Milla Bruneau valittiin Vuoden lykkiläiseksi 2018. Valinnan teki Lahden yhteiskoulun seniorien yhdistys.

Bruneau valmistui ylioppilaaksi yhteiskoulusta 1991 ja opiskeli sitten medianomiksi Tampereen taiteen ja viestinnän oppilaitoksessa. Hän on työskennellyt media-alan johtotehtävissä lähes 20 vuotta.

– Vuoden lykkiläis-tunnustus lämmittää mieltä juuri nyt, kun olen tehnyt merkittäviä ratkaisuja tulevaisuuteni suhteen, Bruneau sanoo.

Lahden kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Bruneau on myös kokoomuksen uusi eduskuntavaaliehdokas. Ehdokkuuden vuoksi hän irtisanoutui tuotantoyhtiö Yellow Film & TV:n operatiivisen johtajan tehtävästä.

Bruneaun urapolkua ja elämää käsittelevä kirjoitus julkaistiin Lahden yhteiskoulun seniorien lehdessä Seniorin Riennossa.

Nina Räty
nina.raty@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi