Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Hämeen poliisin valvonta paljasti huumemaailman karun arjen - takavarikkoon melkein kaksi kiloa huumeita, rahaa ja aseita

Poliisi löysi myös kätkettyä rahaa.

Hämeen poliisilaitoksen viikon kestänyt katuvalvonta tuotti takavarikoitavaksi 1,8 kiloa huumeita, rahaa, aseita ja joukon etsintäkuulutettuja. Valvontaviikko oli osa poliisin valtakunnallista teemaviikkoa ja poliisi valvoi huumausainerikollisuutta koko Hämeen alueella.

Poliisi takavarikoi myös aseita.

Valvonnassa paljastui että Tor-verkossa on myyty alaikäisille marihuanaa ja ekstaasia. Lisäksi poliisi selvitti myös yhden törkeän huumausainerikoksen, jossa täysi-ikäinen oli myynyt tai antanut 15-vuotiaalle nuorelle amfetamiinia.

Takavarikkoon jäi myös tabletteja.

Yhteensä poliisi kirjasi viikon aikana 32 rikosilmoitusta huumausainerikoksista, jonka lisäksi käyttörikoksista annettiin 26 sakkoa. Valvontaviikon aikana poliisi teki myös 33 kotietsintää ja 10 paikanetsintää. Etsintäkuulutettuja oli 11.

Valvonnassa poliisi takavarikoi marihuanaa, amfetamiinia, hasista, 122 kannabiskasvia, ekstaasia, subutexia, gammaa ja huumeeksi luokiteltavia lääkkeitä. Rahaa löytyi 19 540 euroa. Tämän lisäksi takavarikkoon päätyi ampuma-aseita, patruunoita, sähkölamauttimia, kaasusumuttimia, sähkökäyttöinen nyrkkirauta, nyrkkirautoja, teleskooppipatukoita ja puukkoja.

Heidi Nikunen
heidi.nikunen@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi