Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Senioreiden hyvinvointipäivä palkittiin Vuoden vanhustekona

Hyvinvointipäivä-tapahtumassa ikäihmiset voivat tutustua liikuntaa ja hyvinvointia tukevaan toimintaan. Kuva: Katja Luoma / Etelä-Suomen Sanom

Lahden kaupungin vanhusneuvosto on myöntänyt Vuoden vanhusteko 2018 -tunnustuksen Senioreiden hyvinvointipäivän järjestämisestä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymälle ja Lahden kaupungin liikuntapalveluille.

Syksyisin järjestettävä hyvinvointipäivä on vanhusneuvoston mukaan vakiinnuttanut paikkansa ikäihmiset kokoavana tapahtumana. Hyvinvointipäivänä sadat osallistujat tutustuvat liikuntaa ja hyvinvointia tukevaan toimintaan.

Tapahtumassa on mukana hyvinvointiyhtymän ja kaupungin lisäksi yhdistyksiä, palveluntuottajia sekä liikunnanohjaaja- ja fysioterapiaopiskelijoita.

Erityiskiitokset saavat järjestämisvastuussa olevat Iiris Salomaa Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymästä sekä Patrik Heimala ja Jenni Mikkola Lahden kaupungin liikuntapalveluista.

Tunnustus annetaan valtakunnallisen vanhustenviikon juhlassa torstaina 8-salissa. Tunnustus annetaan nyt kolmatta kertaa.

Tänä vuonna Senioreiden hyvinvointipäivä järjestetään keskiviikkona 17.10. kello 10–14 Lahden Urheilu- ja Messukeskuksessa.

Heidi Asplund
heidi.asplund@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi