Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Amarillo alkaa tarjota ruoan lisäksi viihdettä – enää ei kysytä, maistuiko ruoka

Ruoan ja juoman lisäksi The Table -ruokailijat pääsevät nauttimaan myös heille kohdistetusta viihteestä. Kuva: Colourbox

Amarillo-ravintola alkaa tarjota asiakkailleen elämyksellistä ruokailukokemusta Lahdessa viikonloppuisin.

The Table -nimisessä ruokailussa asiakas varaa paikan kattauksesta, jossa on kerrallaan paikkoja vain kahdeksalle ruokailijalle. Ruoan ja juoman lisäksi The Table -ruokailijat pääsevät nauttimaan myös heille kohdistetusta viihteestä.

– The Table -ruokailijat ovat omassa pöydässään keskellä ravintolaa. Muut asiakkaat saavat toki seurata show'ta ja miettiä, olisinpa siinä joskus. Se on sellainen show-elementti, jota muutkin voivat katsella, Hämeenmaan ryhmäpäällikkö Minna Kainulainen kertoo.

Ensimmäiset The Table -ruokailut järjestetään tämän viikon perjantaina ja lauantaina. Ne on jo loppuun varattu. Jatkossa The Table -ruokailuja järjestetään Amarillossa perjantaisin ja lauantaisin. Ruokailuun voi osallistua yksin, kaksin tai kavereiden kanssa. Pöydässä voi siten istua henkilöitä, joita ruokailija ei ole tavannut aiemmin.

Ruokalistalla on alku-, pää- ja jälkiruoka ja neljä juomaa. Ateriat ovat ravintolan valitsemia, mutta erilaiset allergiat ja ruokavaliot huomioidaan varausta tehdessä.

"Ei sirkustemppuja"

Ruokailuun kuuluvasta viihteestä vastaa ravintolan henkilökunta. Kainulaisen mukaan Amarillon henkilökuntaa on valmennettu, mutta sirkustemppuja heille ei ole opetettu.

– Viihde tarkoittaa, että rohkaisemme henkilökuntaa olemaan oma itsensä ja heittäytymään työssään. Ammattitaidon, ystävällisyyden, iloisuuden ja reippauden lisäksi ruokailussa on show-elementtejä: gongi voi kumahtaa tai cocktaileja liekitetään.

Ystävällisyys ja asiakkaiden huomioiminen on kuulunut Kainulaisen mukaan tähänkin saakka ravintolahenkilökunnan perustaitoihin, mutta Amarillossa asiakkaita yritetään nyt huomioida ilman kaavoja.

– Ei niin, että kuljetaan pöydästä pöytään kysymässä, maistuiko ruoka. Se kysymys on kuin kirosana, Kainulainen toteaa.

Anne Honkanen
anne.honkanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi