Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Hämeenmaa lupaa apokalyptista tunnelmaa - Amarillo ja Butcher & Banker avaavat ensi viikolla Lahdessa

Hämeenmaa uudistaa Lahden Aleksi 10:ssä sijaitsevan Amarillon ja entisen Public Cornerin palvelukonseptia ja avaa Butcher & Bankerin Amarillon yhteyteen ensi viikon torstaina. Kuva: Minna Kainulainen

Hämeenmaa uudistaa Lahden Aleksi 10:ssä sijaitsevan Amarillon ja entisen Public Cornerin palvelukonseptia ja avaa Butcher & Bankerin Amarillon yhteyteen ensi viikon torstaina. Samalla Public Corner poistuu.

– Uudistuneet Amarillo ja Butcher & Banker ovat yhdistelmäravintola, mutta molemmat ovat kuitenkin samalla oma konseptinsa, Hämeenmaan ryhmäpäällikkö Minna Kainulainen sanoo.

Butcher & Bankerin sisustusta. Kuva: Minna Kainulainen

Amarillossa suurin muutos koskee asiakaspalvelua, joka on ensi viikosta alkaen kokonaisvaltainen ja ohjelmallinen kokemus.

– Esimerkiksi perjantaisin ja lauantaisin palveluun on tavoiteltu show-elementtejä mukaan. Niitä voidaan tarjota yhdelle kahdeksan hengen pöytäseurueelle kerrallaan, Kainulainen sanoo.

Butcher & Bankerin puolella elämyksellisyys syntyy muun muassa ravintolan sisustuksesta.

– Se on apocalyptinen ja nerokas. Ravintolassa on muun muassa moottoripyörän ketjuista tehtyjä valaisimia, moottoreita ja kaikenlaisia yllättäviä elementtejä. Ajatuksena on, että jokaisesta pöydästä avautuu omanlaisensa näkymä. Ravintolassa on pöytiintarjoilu, palvelu on se suurin juttu molemmissa ravintoloissa.

Butcher & Bankerin sisustus on "apokalyptinen". Kuva: Minna Kainulainen

Ruokalistat on suunniteltu ravintoloiden mukaan. Amarillossa lista on osittain vanhaa listaa mukaileva, Butcher & Bankerissa ruoka on enemmän artesaanipubiruokaa, kuten näyttäviä hampurilaisia.

– Amarillon ruokalistalla erilaiset liekitettävät ruuat ovat näyttävässä osassa. Juomapuolella erikoisuutena ovat itse tehdyt cocktailit.

Korjattu 10.10. klo 13.14: pöytäseurueiden määrää.

Heidi Nikunen
heidi.nikunen@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi