Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Ympäristökylä näkyy Lahden keskustassa lauantaina

Keskustalon käytävällä järjestettiin viime vuonna kierrätysbasaari. Basaari järjestetään siellä tälläkin kertaa. Kuva: Juha Peurala

Seudullinen Ympäristöviikko huipentuu lauantaina Lahdessa Ympäristökylä-tapahtumaan. Tapahtuma levittäytyy Lanunaukiolle, Aleksanterinkadun monikäyttöalueelle ja toriparkkiin, kertoo projektisuunnittelija Ruusa Aalto Lahden kaupungin tiedotteessa.

Ympäristökylän ohjelmassa on muun muassa livemusiikkia, ilmaisia työpajoja, vintage-muotia, antiikkia, kuumia pannukakkuja, sateenvarjotansseja, koeajoja ja kierrätysbasaaria. Katso tapahtuman Facebook-sivut tästä.

Teknisen ja ympäristölautakunnan varapuheenjohtaja Sanna Mäkinen (sd.) ja perussuomalaisten lahtelainen kansanedustaja Rami Lehto (ps.) väittelevät kestävästä liikkumisesta Lahden näkökulmasta. Tuomarina kaksintaistelussa toimii ympäristöjohtaja Saara Vauramo.

Ohjelma alkaa Ympäristökylän lavalla Lanunaukiolla kello 15.

Lisäksi tarjolla on lajittelu-, jätevesi- ja ympäristöneuvontaa, ekologisia kulkupelejä ja ympäristötekojen palkitsemisia.

Ympäristökylän tapahtumapisteet ovat auki kello 15–19. Niissä ovat paikalla muun muassa Greenpeace Lahti, Lahden Seurakuntayhtymä, Painovoima ry ja 24Rentin yhteiskäyttöauto.

Lahti ja lähikunnat viettävät ympäristön teemaviikkoa jo 22. kerran. Ympäristöviikkoa vietetään Asikkalassa, Hartolassa, Heinolassa, Hollolassa, Lahdessa ja Sysmässä.

Anne Honkanen
anne.honkanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi